Workshops

WORKSHOPS, EVENTS & WINKEL

Marjolein (organisatrice van de evenementen van Limburg Events) verzorgt ook nog hele leuke schmink workshops. Kun je terecht als je voor een evenement kinderschmink nodig hebt of je kunt bij haar terecht in haar schminkwinkel MADline in Maaseik. Deze is open op afspraak (overdag, ’s avonds of in het weekend). 

WORKSHOPS

Naast de data vermeld bij tickets kun je ook zelf een afspraak maken (in Maaseik) als je minimaal met 4 personen komt. Ook is de workshop leuk voor een bedrijfs/groepsactiviteit. 

SOORTEN SCHMINKWORKSHOPS

Basisles: Leren hoe je werkt met de spons en hoe je kleuren mengt, gebruik van verschillende penselen met daarbij het oefenen hoe je druppels, krullen en stippels maakt. Deze les is waardevol bij alle opvolgende workshops.

Basisles Splitcake: Leren hoe je met de meerkleuren schmink met sponsjes en bepaalde kwasten simpele maar mooie ontwerpjes maakt

Splitcake les met grote kwast: Met een grote kwast kun je prachtige vlinders, bloemen of dolfijntjes in meerkleuren maken, maar dit vergt wel even geduld. Maar oh zo mooi als het lukt.

Halloween lessen: ouder maken, neuzen plakken, wonden maken, skelet maken, monster maken en nog veel veel meer…

BIJZONDERHEDEN

Duur: 2 uur

Ruimte: MADline Schminkwinkel heeft ruimte voor maximaal 8 personen

Prijs: Algemene workshops € 25,00 p.p. per les (min. 4 personen) 

Halloween workshops: € 27,50 p.p. per les (min. 4 personen)

MADLINE SCHMINKTREIN

Heb je een groot evenement en wil je graag snel maar mooi de kinderen geschminkt hebben….? Dat kan! MADline schmink komt met “schmink-stationnetjes” naar je toe. Ieder station heeft een specifiek schminkdoel! Je kunt zelf je thema’s uitkiezen. MADline Event schmink werkt met minimaal 2 stations op een event.

SCHMINKSTATIONNETJES

  1. Eye design
  2. Glitter tatoeages
  3. Brulbeesten
  4. Arm kliederaars
  5. Dekselse ballonnen
  6. Crazy Kapsels
  7. Thema design

Meer uitleg over de verschillende stationnetjes vindt je: EVENTS – Madline Schmink

BIJZONDERHEDEN

Duur: Max. 4 uur

Ruimte: De stand van MADline – Schminktrein is compleet incl. statafels, afzetting met vlaggetjes, wagon borden met voorbeelden. Per station is er ongeveer 4 bij 1,5 meter ruimte nodig. (2 stations: 4 bij 3 meter.) Wij zorgen voor de afscheiding tussen de stations. 

Buiten of binnen: Deze act kan enkel overdekt of als het niet regent.

Prijs: 3 uur: € 360,00 + 0,35 ct/km reiskosten vanuit Maaseik voor 2 stationnetjes. 

Meerprijs extra stationnetje – 3 uur: € 180,00

Extra uur: € 60,00 per station.

Station 5 dekselse ballonnen is op aanvraag.