Workshops

Workshop basis fantasy schminkles

Tijdens deze schminkles krijg je de basis te leren waarmee je heel veel verschillende fantasie gezichten kunt maken. We gaan kleuren mengen en je leert hoe je stippels, druppels en krullen maakt. Je oefent eerst op je eigen arm en op het laatst schminken jullie bij elkaar een half gezicht.
Duur: 2 uur
Min. 4 personen / max. 10 personen locatie Maaseik. Op een andere locatie aantal deelnemers in overleg.

 

 

Workshop schminkles splitcake

Op het gebied van schmink is er de laatste jaren toch wat veranderd. Waar eerst goud en zilver al fantastisch was, heb je nu de mooiste metallic kleuren. En 1 kleur in een potje….. dat is al bijna saai aan het worden. Er kunnen meer kleuren in 1 potje en dat heet splitcake. Met splitcake schmink kun je in one stroke (1 beweging)

de mooiste figuren maken. Deze techniek is nog niet zo gemakkelijk en we oefenen dan ook de techniek op papier en op de arm.
Duur: 2 uur
Min. 4 personen / max. 10 personen locatie Maaseik. Op een andere locatie aantal deelnemers in overleg.

 

Workshop waarzeggen met Lenormand kaarten

Heb jij het alziende oog? Kun jij in de toekomst kijken? Geloof je überhaupt in toekomst voorspellen en kaarten? En… zou je dat zelf kunnen? Tijdens de workshop waarzeggen met Lenormand kaarten krijg je uitleg over de kaarten en ga je per 2 of 3 aan de slag om voor elkaar de kaarten te leggen en te interpreteren. En of het nu perfect lukt of niet. De gesprekken rondom de kaarten alleen al zijn de moeite waard!
Duur: 2u30
Min. 4 personen / max. 10 personen locatie Maaseik. Op een andere locatie aantal deelnemers in overleg.

 

Er zijn meer mogelijkheden qua schminkworkshops zoals: ouder maken, tover jezelf om in een monster, maak je eigen bling-bling en meer…!

Voor informatie, prijzen en boekingen kunt u mailen naar info@limburgevents.com