Familie dagen voor bedrijven

Even voorstellen:

Marjolein Dammann is al 25 bezig met het organiseren van particuliere events als bedrijfsevents zoals: Het Landgoed van de Sint, Het Limburgs Sinterklaasjournaal, Ja ik wil trouwen in Limburg, Kidzbeurs, Antiekmarkt, Magic Fair, Moorddiners, Personeelsfeesten en meer. Marjolein heeft 15 jaar lang een eigen entertainmentbureau gehad, is 10 jaar lang events manager van Kasteel Limbricht geweest en organiseert sinds 2017 zelfstandig de leukste events op maat. Met een team van ervaren entertainers realiseert ze de meest magische events. Limburg Events Company is onderdeel van Mojam BV.

♦♦♦

Familiedagen voor bedrijven:
Fantasy Feest

Waan je in een magische wereld van fantasy. Op verschillende plekken ontstaat een wereld die je nog nooit eerder hebt meegemaakt.
Het mooiste is natuurlijk om dit op één van de prachtige kastelen van Limburg te organiseren. Zo zijn er heel veel leuke activiteiten mogelijk zoals:

 

Ontmoet heksen die in een magische kring workshop geven voor jong en oud. Word omgetoverd tot heks, tovenaar, elfje en meer en we zetten je op een magische wijze op de foto. Maak je eigen bellen-toverstaf en maak samen met de waterwezens de mooiste bellen. Krijg kruidenles van een echte toverkol. Rij op een stokdraakje met drakenvleugels over een parcours en behaal je drakenrijders diploma. Bekijk verschillende fantasy winkeltjes waar je magische stenen kunt kopen, een speciaal zwaard en meer…

Dit is uiteraard te omlijsten met muziek in stijl. Daarnaast gaan we in overleg met de locatie op zoek naar bijpassende gerechten.

 

Terug naar de middeleeuwen

Ontmoet mannen die 1000 jaar geleden geboren hadden moeten zijn. Met een zwaard in hun handen voelen zij zich in hun element. Zet je tanden in lekkere kippenpootjes en eet met je handen. Stap in de wereld van de ridders met een compleet kampement. Krijg les in de technieken van het zwaard vechten. Leer strovlechten met het strovrouwtje. Ga boogschieten en win de gouden pijl. Dans mee of neem eerst een dansles bij folk muzikanten en ga met ons mee 1000 jaar terug in de tijd.

Uiteraard zijn andere thema’s ook mogelijk zoals: Sprookjes, Steampunk, Piraten en meer….

♦♦♦