Kindershow

Kindershow Clown Boebie en Babsie

Een hele vrolijke interactieve goochelshow. Boebie is een erg lieve clown die heel goed kan goochelen. Dat gaat meestal erg goed, maar Babsie wil altijd graag helpen en doet nooit wat Boebie zegt. Babsie is de meest kletsgrage en eigenwijze clown van Nederland en denkt natuurlijk alles beter te weten…

Koekje van eigen deeg

Klaas Klungel en Plukje Puinhoop zijn leerlingen van een doe-het-zelf school. Helaas zijn ze over van alles en nog wat enthousiast maar niet over leren en werken. Ze worden dan ook heel vaak wegens snoepen, luieren en “keten” uit de klas gezet.

Daarom heeft het schoolbestuur bedacht dat het tijd is voor een koekje van eigen deeg! Alle leerlingen hebben een verrassing gekregen omdat ze aan het einde van het schooljaar een werkstuk hebben gemaakt. Klaas en Pukje hebben hun werkstuk natuurlijk niet gemaakt en krijgen daarom niets. Ze kunnen alsnog een verrassing krijgen als ze een aantal spannende opdrachten uitvoeren.
Via een zoektocht naar een boek, een reuzenmemoriespel en magische toveropdrachten hopen de twee op een steeds groter cadeau… Zouden ze er iets van leren?

Dit programma bevat een spectaculaire illusie!

Ga naar Fairytale voor een overzicht van alle kindershows en andere acts.